Navigation Content

A VERY HAROLD & KUMAR 3D CHRISTMAS

Blesavi Božić Harolda i Kumara

Šest godina nakon avanture u Gvantanamu, blesavi drugari Harold Li i Kumar Patel slave Božić na prilično neuobičajen način - tako što će spaliti jelku Haroldovog tasta!

Foto: Screendaily.com/ Za one željne božićnog humora, u MAXtv videoteku 10. prosinca stiže 'Blesavi Božić Harolda i Kumara', još jedna u nizu šašavih komedija poznatog dvojca. Ako mislite da nakon što spale božićno drvce i upucaju Djeda Božićnjaka, ništa više ne može poći po zlu, iznenadili biste se!

Prošlo je šest godina od zaljeva Guantanamo te otkako su Harold Lee (John Cho) i Kumar Patel (Kal Penn) odlutali jedan od drugoga smjestivši se u različitim obiteljima s novim prijateljima, vodeći nove živote. 

No kad se Kumar pojavi na Haroldovim vratima uoči Božića, noseći misteriozni paket, kreće klasična avantura ovog dvojca. Prva kao žrtva pada božićna jelka Haroldovog tasta, a da bi prikrili problem, kreću u avanturu po New Yorku ne bi li našli dostojnu zimzelenu zamjenu. Pri tome padaju u nevolje na svakom koraku.

'Blesavi Božić Harolda i Kumara' krasi još uvijek neizblijedjela kemija između glavnog dvojca ovog buddy-buddy serijala. Ukoliko ste u blagdansko vrijeme raspoloženi za malo direktnog, pomalo prostog i politički nekorektnog humora, Harold i Kumar vas neće razočarati.


<object width="560" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DkxleZ-SpFs?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DkxleZ-SpFs?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>


Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...