Navigation Content

DOSTA JOJ JE

Angelina najavila povlačenje iz svijeta filma

Lijepa glumica poznata i po svom humanitarnom radu razmišlja o povlačenju iz svijeta filma

Foto: Reuters/ Angelina Jolie (37) je u intervjuu za Channel 4 kazala da je gluma više ne ispunjava zadovoljstvom kao nekad te da se planira posvetiti humanitarnom radu.
 
Glumica je rekla da joj humanitarni rad sad oduzima puno više vremena, ali da je ispunjava više nego gluma. Osvrnula se i na žrtve silovanja u Siriji te kazala kako su je sudbine tih žrtava potresle. Angelina se želi više angažirati kako bi im pomogla.

'Planiram se povući iz svijeta glume, najvjerojatnije kad mi djeca postanu tinejdžeri, jer će biti toliko toga za što ću se morati brinuti, i u kući i izvan nje. Ipak, uživala sam dok sam glumila. Snimit ću još nekoliko filmova, a zatim ću se posvetiti djeci i svom humanitarnom radu', rekla je.

Otkad je zlatni holivudski par u travnju ove godine objavio zaruke, mediji spekuliraju o vjenčanju. Njezin zaručnik Brad Pitt je nedavno otkrio da njih dvoje ne planiraju nikakvo glamurozno vjenčanje. 

'To će biti obiteljska ceremonija, samo za najuži krug. Obitelj, mi i klinci', rekao je Brad. Angie i Brad su zajedno od 2005. godine, a imaju šestero djece - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne.


Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Ubojstvo Jessea Jamesa od kukavice Roberta Forda
U zemlji krvi i meda
Beowulf
Aleksandar Veliki

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...