Navigation Content

IDEJA NIJE ZA BACITI

Iako je propao u kinima, u planu je remake 'Vodenog svijeta'

Film s Kevinom Costnerom danas ima status 'trash klasika', ali uskoro bi mogao dobiti posve novi tretman

Foto: Universal/ Ako je vjerovati Forbesu, američka kablovska televizija Syfy planira oživjeti propali film Kevina Costnera, čuveni koliko i 'ozloglašeni' 'Vodeni svijet' iz 1995. godine.

Syfy je inače poznat po jeftinim SF filmovima C-produkcije pa ne treba čuditi njihov odabir ovog naslova kao potencijalnog izvora za novu verziju, koja može biti novi cjelovečernji igrani film ili pak cijela TV serija – još uvijek nije odlučeno. No što god izabrali, remake će biti jeftiniji od izvornika, piše Forbes.

U 'Vodenom svijetu' glumili su Costner, Dennis Hopper i Jeanne Tripplehorn, preživljavajući u potopljenom postapokaliptičnom svijetu. Te avanture koštale su čak 235 milijuna dolara, što je konačan uradak u 1995. učinilo najskupljim filmom svih vremena. To se brzo pokazalo greškom, jer je film potpuno propao u kinima, no kako se pokazalo da je iznimno dobro gledan svaki put kada ga puste na kanalu Syfy, ista se mreža odlučila za snimanje nove verzije.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...