Navigation Content

MUKE SLAVNOG PARA

Klinci Brada i Angie inzistiraju na vjenčanju

Brad Pitt je otkrio da njihova djeca stalno ispituju kad će se on i Angelina vjenčati

Foto: SIPA press/ 'Naši nas klinci stalno pitaju kad ćemo se vjenčati. Nismo imali pojma da im to toliko znači. Bili su presretni kad smo se zaručili i sad rade pritisak', kroz smijeh kaže Brad koji s Angelinom Jolie ima šestero djece - Maddoxa (11), Paxa (8), Zaharu (7), Shiloh (6) i četverogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.


Nedavno su se pojavile glasine da je Angie nezadovoljna jer Brad, po njezinu mišljenju, pretjeruje s alkoholom, a ponekad i s marihuanom. 'Iako Brad stalno tvrdi da to nije istina, Angie ne prestaje s optužbama. Boji se da će mu u takvom stanju svašta pati na pamet, pa čak i da će je prevariti. Zbog toga se stalno svađaju', rekao je isti izvor, piše showbizspy.

Navodno je lijepa glumica rekla da će otkazati vjenčanje ako Brad ne odluči prekinuti s tim nezdravim navikama.

'Angie zna da je Brad sklon potražiti zabavu izvan veze ako nije zadovoljan. Ona se boji da će Brad pasti u iskušenje zbog neke zavodljive manekenke ili glumice', kaže taj izvor.

Kako se priča, navodno je Justin Theroux, zaručnik Jennifer Aniston, pružio grančicu mira Bradu Pittu i Angelini Jolie pozvavši zlatni hollywoodski par na svoje vjenčanje s Jennifer Aniston .

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...