Navigation Content

EPSKI SPEKTAKL

Zvijezda 'Igre prijestolja' u filmu o uništenju Pompeja

Kit Harington će tumačiti glavnu ulogu u filmu katastrofe, redatelja Paul W.S. Andersona, o razornoj erupciji Vezuva koja se dogodila 79. godine poslije Krista.

Foto: HBO/ Kit Harington, jedna od zvijezda HBO-ove 'Igre prijestolja', trenutno je u pregovorima za ulogu u filmu 'Pompeii' čija je tema strašna vulkanska erupcija koja je 79. godine uništila rimski grad Pompeji. Za kormilom ovog projekta trebao bi se naći redatelj 'Resident Evila', Paul W.S. Anderson.

Katastrofalna erupcija vulkana Vezuv koji je Pompeje zatrpao ispod sloja lave i pepela, bila je već temom nekoliko filmskih ekranizacija.

Anderson radi povijesnu avanturu na tragu Titanica koja će u centar radnje staviti ljubavnu priču. Harington će glumiti roba koji je zaglavio na brodu i vodi utrku s vremenom kako bi spasio ljubav svog života.

Anderson je nedavno režirao nastavak vrlo uspješne franšize 'Resident Evil: Retribution' koji je širom svijeta zaradio preko 221 milijun dolara.

Kit Harrington koji je publici najpoznatiji po ulozi Jona Snowa u HBO-ovom hvaljenom spektaklu 'Igra prijestolja' u planu ima i druge velike projekte. Iduće godine gledat ćemo ga u avanturi 'The Seventh Son', a trenutno surađuje sa studiom 'DreamWorks Animation' na nastavku animiranog filma 'Kako izdresirati zmaja 2'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...