Navigation Content

UNOSNA FRANŠIZA

'Paranormalno 5' potvrđen za listopad 2013.

Peti nastavak popularne horor franšize službeno je potvrđen i dolazi nagodinu

Foto: Outnow.ch/Promo/ Noć vještica nekada je u kinima obilježavala 'Slagalica strave', a sada je tu franšizu naslijedila nova maratonska horor epopeja – 'Paranormalno' ('Paranormal Activity') je do sada imao četiri iznimno uspješna nastavka pa nije čudno to da će za Noć vještica 2013. godine u kina krenuti i peti dio.

Comingsoon.net piše kako je sada i službeno potvrđeno da će se peti nastavak 'Paranormalnog' pojaviti nagodinu, 25. listopada, ali nije poznato hoće li se vratiti redatelji posljednja dva nastavka, Henry Joost i Ariel Schulman.

Četvrti dio bio je manje uspješan od prethodnih, ali je svejedno zaradio 130 milijuna dolara – što je izniman uspjeh, posebno ako imamo na umu da je koštao svega 5 milijuna, pa nije čudo da je studio Paramount odlučio cijediti priču dokle god je to moguće.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...