Navigation Content

Julien Temple snima

Lenny Kravitz glumit će Marvina Gayea

Film se snima o posljednjim danima života legende soula, od početka osamdesetih do smrti 1984, kada je Gayjea ubio vlastiti otac.

Foto: Agencia Zero/ Julien Temple, proslavljeni britanski redatelj možda najpoznatiji po svom filmu snimljenim s grupom Sex Pistols ('The Great Rock'n'Roll Swindle'), režirat će igranu biografiju Marvina Gayjea, a The Evening Standard piše da će glavnu ulogu dobiti Lenny Kravitz. Bit će to prva velika filmska uloga za popularnog glazbenika, koji se nedavno pojavio u manjoj ulozi u 'Igrama gladi'.

Janis Gaye, druga supruga i udovica Marvina Gayjea, izjavila je da je skeptična kada je ovaj projekt u pitanju. Film bi se trebao baviti posljednjim danima života legende soula, od početka osamdesetih do smrti 1984, kada je  Marvina Gayjea ubio vlastiti otac.

U međuvremenu, Kravitz radi na albumu pod nazivom 'Negrophilia', koji je početkom godine za Billboard opisao kao 'jako funky i jako, jako sirov'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...