Navigation Content

NAJBOLJE PLAĆEN 007

Daniel Craig u još dva Bonda za 31 milijun dolara

Daniel Craig je potpisao ugovor za još dva Jamesa Bonda i to za slasni novčani zalogajčić od 31 milijun dolara

Foto: Promo/ Opaki predugovor za još dva Bonda pretvorio je Daniela Craiga u najbolje plaćenog Jamesa Bonda. U prvom bismo ga mogli vidjeti već 2014. godine, kad bi trebao stići do kina.

Razlog za više nego povoljan ugovor po Daniela jest veliki uspjeh 'Skyfalla' koji je iz tjedna u tjedan rušio Bondovske rekorde po zaradi.

Ako pogledamo Craig-eru, uočit ćemo veliki rast zarade. Tako je za svoj prvi 007 film 'Casino Royale' Daniel dobio 1,9 milijuna dolara. 'Zrno utjehe' podebljalo mu je račun za 4,4 milijuna dolara, 'Skyfall' 10,7 milijuna dolara, dok će mu sljedeća dva filma u prosjeku podebljati račun za po 15,5 milijuna dolara.

Da milijuni idu u dobre ruke, pokazuju hvale od gledatelja, ali i od kritičara koji se slažu da je Craig najbolji Bond još od Seana Conneryja te da je njegova interpretacija najbliža originalu još od Timothyja Daltona.

Osim što će zasjesti na 007 vrh, Craig će se sa sljedeća dva filma pridružiti Tomu Cruiseu i Leonardu DiCapriju u samom novčanom vrhu Hollywooda.


Dok čekamo nove avanture Daniela Craiga u ulozi agenta koji mu je podebljao bankovni račun, u MAXtv videoteci moguće je pogledati jedan njegov raniji film, dramu Neuništiva ljubav u kojoj glumi pored cijenjenih britanskih glumaca: Samanthe Morton, Billa Nighya i Rhysa Ifansa.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...