Navigation Content

Svestrani Franco

Pogledajte video s Lindsay Lohan koji je za R.E.M. režirao James Franco

REM, James Franco i Lindsay Lohan u jednom projektu? O da, i to je moguće

Foto: YouTube/Screenshoot/ Pjesma 'Blue' grupe R.E.M. dobila je svoj video koji se nedavno pojavio na YouTubeu, a koji je, piše Pitchfork, režirao proslavljeni glumac James Franco – unajmivši kolegicu Lindsay Lohan za nekoliko kadrova sastavljenih od njezina poziranja pred kamerom!

Franco je potpisao ugovor za režiju spotova za dvije pjesme s albuma 'Collapse Into Now' grupe R.E.M., a iako se video za drugu pjesmu 'That Something Is You' nikada nije realizirao, promo za 'Blue' konačno se pojavio na Webu – čak 18 mjeseci nakon izlaska albuma.

Provjerite kako to izgleda kada R.E.M., Franco i Lohan udruže snage.


Ukoliko ste ljubitelj ili ljubiteljica lika i djela svestranoga Jamesa Franca, glumca, redatelja i umjetnika, u MAXtv videoteci moguće je pogledati film Camille, romantičnu komediju u kojoj glumi sa Siennom Miller. Franco u filmu glumi bad boya prljave prošlosti upravo vjenčanog za najslađu djevojku u čitavom Kentuckyju - Camille (Miller).

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...