Navigation Content

BOY BEND DOKUMENTARAC

Morgan Spurlock režira 3D film o One Directionu

Proslavljeni redatelj dokumentarnih hitova za svoj je sljedeći projekt odabrao – dokumentarac o boy bendu!

Foto: Promo/ Najpoznatiji po svom hitu 'Supersize Me', ali i nizu drugih dokumentarnih hitova u kojima je proganjao Bin Ladena ('Where In The World Is Osama Bin Laden?') i analizirao utjecaj novca na kreativnost ('Greatest Movie Ever Sold'), Morgan Spurlock priprema svoj novi projekt – dokumentarni film o grupi One Direction, iza kojeg stoji Sony, a koji bi u kina trebao 2013. U 3D-u, naravno.

Spurlock će tako režirati, piše Billboard, film koji će fanovima pokazati život tog boy benda iza medijskih kulisa, a sâm Spurlock rekao je da je riječ o epskom pothvatu te da se ponosi time što je dio njega. Film još nema naziv, ali ima rezerviran datum američke premijere30. kolovoza 2013. Inače, Simon Cowell, koji je 2010. otkrio grupu u britanskoj verziji talent showa 'The X Factor', bit će jedan od producenata filma.

One Direction svoj je album prvijenac 'Up All Night' objavio u ožujku, a on se samo u SAD-u do danas prodao u 1,33 milijuna primjeraka. U prodaju je jučer krenuo i novi album 'Take Me Home'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...