Navigation Content

KRENULO JE!

Scenarist 'Priče o igračkama' piše nove 'Ratove zvijezda'

Disney već radi na novim nastavcima 'Ratova zvijezda', a iza priče će stajati scenarist trećeg dijela 'Priče o igračkama'.

Foto: Disney/ Michael Arndt, scenarist 'Priče o igračkama 3', prihvatio je pisanje scenarija za 'Ratovi zvijezda: Epizoda VII'. Prošli je mjesec objavljeno da Disney, otkupivši Lucasovo poslovno carstvo za više od četiri milijarde dolara, planira nastaviti s legendarnom SF sagom, a prvi novi nastavak, tj. premijera sedme epizode, najavljena je za 2015. godinu.

Lucas će biti 'kreativni konzultant' na svim filmovima, a Arndt je već dobio posao napisati detaljne treatmente za sva tri nastavka, iako je za sada potvrđeno da definitivno piše i cijeli scenarij za prvi od tri nadolazeća naslova. Arndt je dobitnik Oscara za scenarij filma 'Little Miss Sunshine', a za 'Priču o igračkama 3' bio je nominiran za istu nagradu. Supotpisao je i scenarij za nastavak 'Igara gladi', koji dolazi 2013. godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...