Navigation Content

FILM O KRAJU HLADNOG RATA

Christoph Waltz i Michael Douglas kao Gorbačov i Reagan

Waltz i Douglas utjelovit će Gorbačova i Reagana u filmu Mikea Newella o padu željezne zavjese

Foto: tportal.hr/ Novi film redatelja Mikea Newella smješten je u Reykjavik 1986. godine, gdje se održao povijesni sastanak Gorbačova i Reagana koji je označio kraj hladnog rata.

Oskarovac Christoph Waltz glumit će posljednjeg predsjednika SSSR-a Mihaila Gorbačova, dok će se s druge strane željezne zavjese u padu naći Michael Douglas kao Ronald Reagan. Snimanje bi trebalo početi u ožujku.

'Jako sam sretan što će dva tako velika glumca utjeloviti osobe koje su stavile točku na treći veliki rat dvadesetog stoljeća', rekao je redatelj filmova 'Donnie Brasco', 'Četiri vjenčanja i sprovod' i 'Harry Potter i Plameni pehar', Mike Newell.

'Reagan i Gorbačov su bili najznačajniji političari i osobe svoga vremena. Jako me zanima kako će Waltz i Douglas pristupiti tim povijesnim veličinama', dodao je Newell.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...