Navigation Content

NOVA ROCK-KOMEDIJA

Michael Fassbender kao ekscentrična rock zvijezda

Riječ je o filmu 'Frank' u kojem će naslovnu ulogu dobiti upravo Fassbender

Foto: VTI/ Jedan od najvažnijih glumaca nove holivudske generacije niže projekt za projektom, a sada se, kako piše Variety, na njegovoj listi skorih glumačkih zadataka našao i onaj pod nazivom 'Frank', film o ekscentričnoj rock zvijezdi koji će režirati Lenny Abrahamson.

'Frank' bi trebao biti komedija, žanr u kojem se Michael Fassbender do sada baš i nije okušao, a sve to napisao je dvojac Jon Ronson i Peter Straughan, autori priče za film 'Muškarci koji bulje u koze' (Ronson kao autor knjige, Straughan kao filmski scenarist).

Film govori o mladom glazbeniku (glumi ga Domhnall Gleeson) koji postaje članom rock benda s neobičnim Frankom kao frontmenom, no to je sve što se za sada zna – ostale detalje, uključujući one o datumu premijere, još moramo pričekati.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...