Navigation Content

'ON THE ROAD'

Pogledajte foršpan za Coppolinu adaptaciju Jacka Kerouaca

Klasik beat književnosti, 'Na cesti' Jacka Kerouaca, dobio je svoju filmsku verziju

Foto: kstewartnews.com/ Film 'On the Road' producira Francis Ford Coppola, zajedno s kolegama iz Brazila, Francuske i Britanije, a režira ga brazilski redatelj Walter Salles. Film, kako piše Empire, prati format struje svijesti, koji je proslavio ovaj književni klasik, a glavnu ulogu, onu Sala Paradisea, ima Sam Riley.

Glavne ženske uloge dobile su Kristen Stewart (MaryLou) i Kirsten Dunst (Camille), a tu je i Viggo Mortensen, koji glumi Old Bull Leeja, lika zasnovanog na Williamu Burroughsu.

Premijerno prikazan u Cannesu, gdje je dobio uglavnom loše kritike, filmska saga o putovanju mladog pisca u listopadu kreće u europsku distribuciju (u SAD-u će se prikazati tek krajem prosinca), a Yahoo donosi novi, američki foršpan koji možete pogledati ovdje:

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...