Navigation Content

NA KINOBLAGAJNAMA

'Osvetnici' zaradili nevjerojatnih milijardu i pol dolara

Superherojski hit 'Osvetnici' ('The Avengers') postao je treći najuspješniji film svih vremena!

Foto: Continental Film/ Hit 'Osvetnici' Jossa Whedona nadmašio je sva očekivanja pa je nakon zbrajanja kompletne zarade na svjetskim kinoblagajnama došao do brojke veće od milijardu i pol dolara, čime je postao treći najuspješniji film svih vremena!

Naime, od premijere u svibnju pa do danas, 'Osvetnici' su utržili 1,502 milijarde, a ispred njega su samo hitovi Jamesa Camerona, 'Avatar' na prvom i 'Titanic' na drugom mjestu, oba sa zaradom većom od dvije milijarde dolara.

Najbolje od svega, kako piše NME, Whedon je prošli tjedan osobno priznao da 'Osvetnici' uopće nisu dobar film iako je svejedno ponosan na njega. Producenti su, nakon ovih brojki, sigurno još ponosniji pa nije čudno to da se već priprema nastavak, zakazan za svibanj 2015. godine, kao i spin off TV serija.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...