Navigation Content

BUDUĆNOST ROCKA?

Gerard Butler snima album uz pomoć Marilyna Mansona

Slavni glumac odlučio je postati rock zvijezda, a o tome kako to učiniti uči ga ozloglašeni šok-rocker

Foto: Lionel Hahn/ Kako piše NME, koji, doduše, vijest donosi iz američkog tabloida National Enquirera (što dovoljno govori o tome koliko vijest može, ali uglavnom i ne mora biti istinita), Marilyn Manson i Jack Black (ispred grupe Tenacious D) uče Gerarda Butlera kako se uspješno transformirati u rock zvijezdu.

Proslavljeni glumac prvo je tražio savjete Johnnyja Deppa, koji ga je potom uputio na spomenutu dvojicu, a posebice Mansona, s kojim je Depp već surađivao, posljednji put na novom Mansonovom albumu 'Born Villain' svirajući gitaru na pjesmi 'You're So Vain'.

Butler trenutačno snima svoj prvi glazbeni album, a na glazbenu se karijeru navodno odlučio kada je početkom godine završio u klinici za odvikavanje od tableta. Tijekom terapije se posvetio glazbi, daleko od kamera.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...