Navigation Content

HVALA, ALI NE HVALA

Mel Gibson ne želi 'Smrtonosno oružje 5'

Retromanija će oživjeti i čuveni policijski serijal, ali kako sada stvari stoje, Gibson neće imati veze s projektom

Foto: Arhiva/ Već dugo vremena priča se o tome da bi se u kina mogao vratiti i serijal 'Smrtonosno oružje', jedan od rijetkih klasika koji nisu dobili remake i reboot, a vladali su kinima osamdesetih i devedesetih. Prvi nastavak snimljen je još 1987, a u tom buddy buddy policijskom akciću glavne su uloge imali Mel Gibson i Danny Glover.

Četvrti nastavak snimljen 1998. godine bio je posljednji u nizu, no kada je ComingSoon.net pitao Gibsona želi li se vratiti s petim nastavkom, on je odgovorio negativno, dodavši kako ne misli da će se snimati peti dio, već da će 'Smrtonosno oružje' doživjeti suvremeni reboot, u stilu 'Potpunog opoziva'.

'Iako je teško zamijeniti Dannyja. Bio je sjajan u tim stvarima. Bila je to dobra gaža za nas. Funkcionirala je. Ali znali smo da hoće', kaže Gibson.

Mel Gibson vraća se kinima s 'Machete Kills' Roberta Rodrigueza, filmom koji stiže nagodinu, a u kojem će glumiti i Lady Gaga, u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...