Navigation Content

U PETAK NA PODRUČJU RIJEKE

Partijajte i sudjelujte u filmu 'Move On'

Traže se partijaneri s područja Rijeke koji će sudjelovati u prvom interaktivnom filmu ceste 'Move On'

Foto: Hrvatski Telekom/ 'Move On', prvi film koji je otvorio publici mogućnost utjecaja na sadržaj, stigao je u Hrvatsku – filmska ekipa već je na lokacijama u blizini Rijeke.

Jedna od scena koja će se snimati u blizini Rijeke bit će i veliki parti u kojemu mogu sudjelovati svi oni koji se vole dobro zabavljati, a ujedno ih zanima kako je to biti na pravome filmskom setu.

Prijava je jednostavna, treba samo poslati ime i prezime te kontakt broj na mail adresu info@move-on-film.hr. Scena se snima ovaj petak, 3. kolovoza, na području Rijeke, a svi zainteresirani mogu povesti i prijatelje jer ima mjesta za preko 500 osoba.

Film se snima u osam zemalja u suradnji s Hrvatskim i Deutsche Telekomom. Govori o putovanju glavnog lika Europom na koje ga vodi njegov zadatak – isporuka misterioznog kovčega koji mora čuvati po cijenu života. Okupio je impresivnu ekipu: glavni glumac Mads Mikkelsen ove je godine osvojio Zlatnu palmu u Cannesu, redatelj Asger Leth je višestruko nagrađivan redatelj, između ostaloga i autor kultnog dokumentarca 'Duhovi Cite Soleila', a Matt Greenhalgh je autor scenarija filma 'Control'.

Dok filmsku ekipu nestrpljivo očekujemo u Hrvatskoj, pogledajte u galeriji kako je bilo u na dosadašnjim snimanjima u Nizozemskoj, Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...