Navigation Content

'THE PARTNER'

Mark Wahlberg snima film po romanu Johna Grishama

Riječ je o prvoj adaptaciji Grishamovog djela nakon čak osam godina

Foto: helloluvre.blogspot.com/ Devedesetih su romani Johna Grishama poslužili kao predložak za nevjerojatnu količinu filmskih hitova, no iako je na svom vrhuncu privlačio imena kao što su Francis Coppola i Robert Altman, u novom mileniju bilo je sve manje i manje redatelja koji su smatrali da Grishamova djela imaju snagu podnijeti filmsku adaptaciju.

No sada se to mijenja - Mark Wahlberg će producirati i glumiti u filmu 'The Partner', adaptaciji Grishamovog romana iz 1997. I taj se naslov bavi sudbinom odvjetnika koji je odlučio odglumiti smrt i izvući novac iz svoje tvrtke koju prezire.

Čini se da Grisham doživljava polagani revival, s obzirom da serijal 'The Firm' (temeljen na njegovoj knjizi) ide na NBC-ju, a ista TV mreža planira i serijal zasnovan na Grishamovim kratkim pričama.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...