Navigation Content

TREĆI NASTAVAK

Ben Kingsley borit će se protiv Iron Mana

Marvel ima pune ruke posla, pa uz sve blockbustere priprema i trećeg 'Iron Mana'

Foto: Lionel Hahn/ Iako je ovih dana zauzet promoviranjem 'Osvetnika' ('The Avengers') te najavama novog 'Kapetana Amerike' za 2014, filmski odjeljak stripovskog studija Marvel našao je vremena za objaviti detalje još jednog velikog projekta, trećeg nastavka priče o 'Iron Manu'.

Pa dok se Iron Man bori protiv zla s ostalim superherojima u 'Osvetnicima', u isto vrijeme priprema i svoje treće 'solo pojavljivanje' na velikom platnu, a u tom trećem nastavku, prema pisanju Empirea, imat će pune ruke posla s Benom Kingsleyjem, koji će glumiti glavnog negativca.

Nije potvrđeno o kojem je točno liku riječ, iako se priča da bi to mogao biti Mandarin, jedna od tradicionalnih Iron Manovih stripovskih nemeza. Tony Stark/Iron Man je i dalje Robert Downey Jr., a film stiže 3. svibnja 2013.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...