Navigation Content

NOVI DUHOVI

Autori fenomena 'Paranormalno' snimaju 'latino-horor'

Tim koji je stvorio jednu od najuspješnijih horor franšiza svih vremena priprema novi projekt

Foto: VTI/ 'Paranormalno' je studiju Paramount donosio ogromne zarade za minimalan budžet, pa nije čudo da ovaj studio želi nastaviti cijediti dobitnu kombinaciju, ovog puta s posve novim konceptom, ali istim autorskim timom.

Ovog puta, radnja bi trebala pratiti posve nove likove, sve odreda Latinoamerikance, a strahovi će se zasnivati na katoličkoj mitologiji nadnaravnih fenomena.

Autor franšize Oren Peli producirat će novi film s Jasonom Blumom, a Christopher Landon, scenarist drugog i trećeg dijela 'Paranormalnog', potpisuje scenarij i režiju ovog uratka.

Snimanje bi moglo početi već sljedeći mjesec, a gotov film u kina bi mogao u siječnju 2013. U međuvremenu, regularni četvrti nastavak 'Paranormalnog' u kina dolazi u listopadu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...