Navigation Content

O DA, JOŠ JEDAN

'Mumija' je novi kandidat za veliki reboot franšize

Što je još ostalo od velikih holivudskih franšiza, a da Hollywood nije snimio novu verziju?

Foto: HRT/
Odgovor je – 'Mumija', avanturistička akcijska komedija! Empireonline piše da se Universal ugledao na Sony, koji je odlučio snimiti reboot 'Čovjeka-pauka' nakon svega pet godina od posljednjeg nastavka, pa sad kreće u oživljavanje 'Mumije', franšize čiji je veliki, popularni službeni nastavak u kinima bio 2008, prije samo četiri godine!

Na novom scenariju radi Jon Spaihts, scenarist očekivanog 'Prometeja', koji kaže da franšizu sad planira lansirati kao mračniju i odrasliju od prethodnih nastavaka, bližih obiteljskom receptu.

Prvi nastavak 'Mumije' snimljen je još 1999. godine s Brendanom Fraserom i Rachel Weisz u glavnim ulogama. Uslijedila su i dva nastavka, plus spin-off 'Kralj škorpiona', s mnogim njegovim nastavcima za DVD tržište.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...