Navigation Content

OPET POMAK DATUMA

'Avatar 2' u kinima možda tek 2017. godine

Iako je film trebao u kina za dvije godine, čini se da će Cameronu i ekipi trebati više vremena

Foto: HBO/ Jon Landau, jedan od producenata Cameronovih spektakala, upravo promovira novu 3D verziju 'Titanica', a tijekom jednog od promotivnih intervjua dotaknuo se i najava o snimanju nastavka 'Avatara'.

Empire piše da je Landau, koji je svijetu već jednom objavio pomak planiranih rokova za završetak ovog projekta, sada sumnjičav u mogućnost realizacije 'Avatara 2' do 2014. godine.

'Nemamo datum, ali mislim da će 2014. biti teško ostvarivo. Radi se o tome da želimo da ispadne dobro', objašnjava Landau, dodavši kako filmovi uvjetuju datum premijere, a ne obratno.

Zasad, spekulira se da će najraniji rok za premijeru filma 'Avatar 2' biti 2015, ako ne i 2016. i 2017. godina, iako je rad na filmu već počeo s timom zaduženim za novu reinvenciju specijalnih efekata, koji radi na snimanju 3D podvodnih scena.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...