Navigation Content

RIHANNA:

Sve bih dala za glavnu ulogu u filmu o Whitney Houston

Rihanna se do sada nije izjašnjavala želi li igrati preminulu divu u mladim danima. Kako je lani odbila ponudu da zaigra u obradi 'Tjelohranitelja', njezina se reakcija nije mogla predvidjeti. Ako dobije ulogu, bit će to hommage Whitney

Foto: Reuters/ Whitney Houston Rihanni je bila idol, zbog nje je počela pjevati i još kao dijete sanjala o karijeri glazbenice. Njezina smrt jako je rastužila pjevačicu s Barbadosa. Ne skriva da, kao hommage divi, želi glumiti glavnu ulogu u filmu o njoj. Ističe kako je dušom i tijelom spremna unijeti se u taj projekt.

'Prva pjesma u koju sam se zaljubila bila je pjesma Whitney Houston 'I Will Always Love You'. To me inspiriralo i potaknulo da se bavim glazbom. Whitney je 'kriva' što se danas bavim ovim poslom', rekla je Rihanna.

Najpoznatije žene svjetskog showbizza utrkuju se za ulogu u filmu o životu Whitney Houston, a najveće se šanse daju Rihanni. Prijatelj preminule dive i šef njezine diskografske kuće Clive Davis na čelu je projekta i želi što prije početi snimati.

A sada može i odahnuti jer Rihanna se do sada nije izjašnjavala zanima li je uloga. Kako je lani odbila ponudu da zaigra u remakeu 'Tjelohranitelja', njezina se reakcija nije mogla predvidjeti.
'Život bih dala za tu ulogu. Tko god da je dobije, neće mu biti lako. Whitneyine pjesme jako su zahtjevne. Silno želim da film uspije', rekla je.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...