Navigation Content

JOŠ HORORA!

Snima se nastavak 'Žene u crnom'

Susan Hill, autorica romana, priprema priču za drugi dio filmskog hita

Foto: outnow.ch/ Najnovija u nizu adaptacija 'Žene u crnom', s Danielom 'Harry Potter' Radcliffeom u glavnoj ulozi i legendarnim studijem Hammer na produkcijskim poslovima, postao je neočekivani hit, jedan od najuspješnijih britanskih horora u posljednjih 20 godina, zaradivši 120 milijuna dolara na svjetskim kino blagajnama.

Zbog toga, piše časopis Empire, snimat će se i nastavak pod nazivom 'The Woman In Black: Angels Of Death', a iza njega također stoji Susan Hill, autorica izvornog romana iz 1983.

Naime, ona je napisala priču 'Angels Of Death', ali ne primarno kao nastavak 'Žene u crnom', koju je sada prodala Hammeru za lansiranje nove franšize.

Scenarij će napisati Jon Crocker, a radnja se odvija 40 godina nakon prvog dijela, u istoj 'problematičnoj kući', ali s mladim parom koji sada živi u njoj.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...