Navigation Content

REKORDER

Film Adama Sandlera osvojio je najviše Zlatnih malina

Komičar Adam Sandler i njegov film 'Jack and Jill' srušili su u nedjelju rekorde osvojivši nagrade u deset kategorija najgorih filmskih ostvarenja, uključujući onu za najgori film i za najgoru ulogu, na dodjeli Zlatnih malina za 2011. godinu

Foto: Arhiva/ Fondacija Zlatna malina objavila je da je komedija u kojoj je Sandler igrao i žensku i mušku ulogu prvi film u 32-godišnjoj povijesti te nagrade koji je odnio pobjedu u deset kategorija.

Ove godine pobjednici su proglašeni 1. travnja, za razliku od prethodnih godina kada su se objavljivali uoči dodjele Oscara.

Pacino, koji je igrao samog sebe u filmu 'Jack and Jill', proglašen je pobjednikom u kategoriji najgore sporedne uloge, a spomenut je i u kategoriji najgoreg glumačkog para s Katie Holmes.

Sandler (45) je osvojio nagrade i kao najgori glumac i kao najgora glumica te je sudjelovao u skupnoj nagradi za najgoru glumačku postavu. Film 'Jack and Jill', u čijem je stvaranju sudjelovao, također je dobio nagrade kao najgori film i najgora prerada te za najgoru režiju i najgori scenarij.

Pobjednike određuje oko 650 članova Fondacije Zlatna malina te više od 35 tisuća glasova na internetskoj stranici Trule rajčice posvećenoj filmu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...