Navigation Content

DUPLI BODOVI

CineStar promovira domaći film

Od 1. travnja za svaku kupnju ulaznice za domaći film gledatelj će dobiti duple bodove na svojoj kartici

Foto: CineStar/ 'Pronašli smo način podrške domaćem filmu tako da darujemo one koji kupe ulaznicu za njega. Smatramo da će ovaj dugoročni projekt CineStar Loyalty cluba zaista podržati domaći film jer darivanjem duplih bodova za kupnju ulaznice stimuliramo gledatelje da dođu u kino pogledati domaći film. Time su posjetitelji zadovoljni i iskreno se nadamo da će hrvatski film brojiti više posjetitelja, što je izuzetno važno za domaću kinematografiju', izjavio je Hrvoje Krstulović, član uprave Blitz CineStara, prilikom predstavljanja novog projekta 'Ponosni na domaći film' koji ima za cilj približiti publici domaći film i potaknuti njegov razvoj.

Danas za hrvatski film možemo reći da je neosporne kvalitete te da ide u korak s trendovima moderne kinematografije u svijetu, pomiče granice, otvara nam nove svjetove i otkriva skrivene priče. Često puta u bogatoj ponudi svjetskih blockbustera zaboravljamo na kvalitetne domaće filmove i užitak gledanja tih filmova na velikim platnima. Film je uspješan onoliko koliko ima gledatelja, stoga smo svi mi važne karike u uspjehu hrvatske kinematografije.

Blitz CineStar, vodeći prikazivač u regiji, želi potaknuti razvoj i napredak domaćeg filma i približiti ga gledateljima: CineStar je pripremio nagradu za sve članove, vlasnike CineStar Loyalty i Stars Club kartice: od 1. travnja za svaku kupnju ulaznice za domaći film gledatelj će dobiti duple bodove na svojoj kartici. Bodovi se mogu koristiti za gratis ulaznice ili za proizvode na koncesijama, poput odličnih kokica… Stoga, osim svih pogodnosti što donosi CineStar Loyalty klub, zajedno potičemo razvoj hrvatske kinematografije.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...