Navigation Content

RICHARD GERE:

'Zgodna žena' je promašaj

U intervjuu za magazin Woman’s Day glumac Richard Gere izjavio je kako film 'Zgodna žena', nakon kojega je osvojio srca žena diljem svijeta, voli najmanje od svih filmova u kojima je glumio

Foto: Arhiva/ Suvremena ljubavna priča o romansi dame s ulice i imućnog poslovnjaka iz 1990. osvojila je milijune fanova diljem svijeta.

Ipak, iznenađujuće, Richard Gere smatra da je 'Zgodna žena' promašaj. Prilikom predstavljanja novog trilera 'Arbitrage', 62-godišnji glumac je otkrio kako mu je film jedno od najmanje dragih ostvarenja karijere.

'Ljudi me i danas često pitaju za film, ali ja sam ga već posve zaboravio. To je smiješna romantična komedija. Primjerice, moj novi film mnogo je ozbiljnije djelo snimano s ciljem da potakne promjenu', kazao je Gere.

Glumac je dodao i da je glavni muški lik filma 'Zgodna žena', Edward Lewis, koji je on utjelovio, doprinio globalnoj financijskoj krizi, jer je popularizirao samodostatne i sebične poslovne ljude s Wall Streeta.

Film 'Zgodna žena' lansirao je tada 22-godišnju Juliju Roberts u zvjezdane vode, a Richarda Gerea učinio miljenikom žena širom svijeta. Zarada od filma premašuje 460 milijuna dolara.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...