Navigation Content

POVRATAK KOMEDIJI 80-IH

Snima se nastavak hita 'Beetlejuice' redatelja Tima Burtona

Scenarist Seth Grahame-Smith fanovima je obećao 'pravi nastavak'

Foto: geektyrant.com/ Dakle, ne reboot, re-ovo, re-ono, već klasični nastavak filma – doduše, filma čiji se prvi dio pojavio još 1988., a kad je Tim Burton snimio ovu komediju s Michaelom Keatonom i Winonom Ryder.

U nastavku, Keaton bi se trebao vratiti kao lik iz naslova, a Grahame-Smith kaže da će scenarij tek početi pisati krajem ove godine, iako zna da će se radnja događati 26 godina nakon izvornika. Obećao je da će biti itekako osjetljiv prema čuvanju nasljeđa cijele priče:

'Imam grubu ideju... No želim naglasiti da to nije obrada ni reboot, to je 'pravi' nastavak s Michaelom Keatonom kao likom iz naslova, duhom Beetlejuiceom. Ne želim biti tip koji će uništiti nasljeđe i sjećanje na prvi film. Radije bih umro', reče on.

Ne zna se hoće li Tim Burton režirati nastavak, ali će se sigurno vratiti kao producent.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...