Navigation Content

JOŠ JEDAN

'Jurski park' se vraća u kina – u 3D-u

Kopanje po 'obnovljenom' starom filmskom katalogu nastavlja se Spielbergovim hitom

Foto: wordpress.com/ 'Jurski park', blockbuster o sukobu ljudi i dinosaura koji je 1993. revolucionirao kompjutorski generiranu grafiku u svijetu filma, vraća se kao podsjetnik na staro doba, ali i kao obnovljeni, novim generacijama prilagođeni komad zabave – sada u 3D-u!

3D verzija filma kojim je Steven Spielberg u velikom stilu započeo svoju karijeru u devedesetima u kina će na ljeto 2013., a već je prije izjavio da je uzor 3D verziji bio Cameronov 'Avatar', koji je opisao kao 'najveći 3D film u povijesti'.

Još u siječnju ove godine, Spielberg je otkrio i planove o produkciji novog, četvrtog nastavka 'Jurskog parka' pa je vrlo moguće da je namjera 3D verzije prvog dijela (između ostalog) probuditi sjećanja i zanimanje za novo rođenje stare franšize.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...