Navigation Content

'MANDRAKE THE MAGICIAN'

Snima se film po legendarnom stripu 'Mandrak'

Mađioničar iz stripa dobit će isti tretman kao i Sherlock Holmes

Foto: internationalhero.co.uk/ Studio Warner Bros. kupio je prava na strip 'Mandrake The Magician', a plan je pretvoriti ga u moderni film te prilagoditi novim generacijama u stilu reboota franšize o Sherlocku Holmesu.

Mandrak se uz strip pojavljivao i na radiju te u filmskim serijalima, ali sve to događalo se još tridesetih i četrdesetih godina 20. stoljeća. Lik je kreirao stripaš Lee Falk 1934. godine, a priča prati avanture iluzionista iz naslova, koji raspolaže velikim hipnotičkim moćima te ih iskorištava za borbu protiv zla.

Sve to uz pomoć Afrikanca Lothara s kojim se Mandrak borio protiv svega u rasponu od običnih gangstera do vanzemaljaca.

U posljednjih pola stoljeća mnogi su pokušavali snimiti atraktivan film o Mandraku – od Federica Fellinija u šezdesetima do studija Disney, koji je imao prava sve do 2007. godine, a kada ih je kupio Baldwin Entertaiment.

Sada, prava su u rukama Warnera i kompanije Atlas, a producent je Charles Roven, proslavljen po Nolanovim 'Batmanima'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...