Navigation Content

OD 15. DO 18. OŽUJKA

Festival dokumentarnog rock filma u Rijeci

Šesti festival dokumentarnog rock filma, DORF 2012 svoj je program u Vinkovcima već održao, a u Rijeci tek slijedi, od 15. do 18. ožujka

Foto: dorf/ Šesti festival dokumentarnog rock filma, DORF 2012 održava se u dva grada. Od 02. do 04. ožujka 2012. bio je u Vinkovcima, a pripremljeno je sve za program 15. do 18.03. u Rijeci, na više lokacija. Na ovogodišnjem Festivalu u tri programa bit će prikazan ukupno 41 film, uz nikad bogatiji popratni program.


Prije filma, u 20:00 sati u Art-kinu otvara se izložba filigranskog nakita mlade makedonske umjetnice Marije Miloševske pod nazivom OROROK. Radi se o seriji nakita inspiriranoj ex-yu rock pjesmaricom (Azra, Haustor, Disciplina Kičme, Rambo Amadeus...) i premijernom predstavljanju zanimljive kombinacije unikatnog nakita i fotografija u Hrvatskoj.

Na otvorenju Festivala u Art-kinu Croatia 15.03. u 21:00 sat bit će prikazan film 'Backyard', islandskog redatelja Arni Sveinssona. Radi se o velikom prošlogodišnjem festivalskom hitu, koji premijerno prikazujemo, a film daje izvrstan presjek recentne islandske indie pop scene (FM Belfast, Mum, Retro Stefsson...).

Nakon projekcije filma 'Backyard', u atriju Art-kina trojica članova žirija – Ante Perković, Veljko Popović i Gjorgji Janevski zaduženi su za dobro raspoloženje i izbor glazbe.
Također, prva samostalna izložba koncertnih fotografija mladog fotografa Saše Huzjaka iz Koprivnice postavljena je od 15.03. u Molekuli, a otvorenje izložbe je u 19:00 sati.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...