Navigation Content

MOTORI, MOTORI, MOOOTOORIII!

Nakon gangstera i MMA-ovog borca, Tom Hardy postaje bajker

Zvijezda filmova 'Bronson', 'Početak', 'Ratnik' i 'Dečko, dama, kralj, špijun' snima film o brzim i glasnim motorima

Foto: Sipa/ Tom Hardy ponovo je potpisao ugovor sa studijem Warner Bros. ('Početak', novi 'Batman'), a za koji će ovog puta postati bajker, u novoj drami o vozaču motora koji živi izvan zakona.

Ako vas ideja podsjeća na popularnu seriju 'Sinovi anarhije', to je zato što iza filma stoji upravo producent tog serijala, John Linson, koji je smislio novi koncept i potom pozvao Marka L. Smitha da ga raspiše u scenarij.

Hardy će glumiti ranjenog vijetnamskog veterana koji se vraća u San Francisco usred kontrakulturne revolucije 1969. godine, ali umjesto pristupanja hipijima, odluči prijeći na 'mračnu stranu' pa postaje vođa nasilne kalifornijske motociklističke bande.

Prije toga, Hardyja ćemo gledati u možda najvećem filmu njegove karijere, 'The Dark Knight Rises', u kojem glumi opasnog Batmanovog neprijatelja Banea.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...