Navigation Content

LYNN COLLINS

Seksi princeza s Marsa otkrila svoje čari

Upoznajte lijepu glumicu Lynn Collins koja u filmu 'John Carter 3D' tumači lik princeze s Barsooma, odnosno Marsa, Dejah Thoris

Foto: Continental film/
O avanturističkom akcijskom spektaklu snimljenom u najmodernijoj 3D tehnologiji imena 'John Carter' sve se već zna. Film je upravo počeo igrati u hrvatskim kinima Movieplex Zagreb, Cineplexx Osijek, Cineplexx Split i IMAX, a režirao ga je dvostruki dobitnik Oscara Andrew Stanton, koji se dosad dokazao kao vrhunski redatelj animiranih hitova kao što su 'Život buba', 'Potraga za Nemom' i 'Wall-E'.

Napokon je došlo vrijeme da upoznamo glavnu glumicu filma – Lynn Collins. Ova 34-godišnja Teksašanka proslavila se ulogama u filmovima 'X-Men Origins: Wolverine', '13 Going on 30', '50 First Dates' i seriji 'True Blood'.

Lynn u filmu 'John Carter' glumi princezu s Barsooma (Marsa) Dejah Thoris koju otac pokušava natjerati da se protiv svoje volje uda za Saba Thana da bi zavladao mir na tom planetu iako su namjere njezinog budućeg muža daleko od iskrenih. Međutim, Dejah uskoro upoznaje Johna Cartera (Taylor Kitsch), čovjeka koji je transportiran sa Zemlje na Barsoom i koji se spletom (ne)sretnih okolnosti upetljao u rat između dvije rase. Dejah u Carteru ne vidi samo spas njezine nacije, već i ljubav svog života.

Lik princeze s Marsa prema istoimenom djelu Edgara Ricea Burroughsa prikazivan je uvijek vrlo izazovno u knjigama, filmovima i stripovima. Stoga ne čudi da su fanovi te 100 godina stare priče s nestrpljenjem iščekivali koja će glumica biti odabrana za tu ulogu i kako će princeza s Marsa biti prikazana u filmu 'John Carter'.

Nećemo vam previše otkrivati, osim navesti da ovaj film u SAD-u ima cenzorsku oznaku PG-13 te istaknuti da ga odsad možete pogledati u odabranim hrvatskim 3D kinima, a dotad uživajte u atraktivnim fotografijama glumice Lynn Collins.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...