Navigation Content

OTMICA I DROGA

Dwayne 'The Rock' Johnson snima novi akcijski triler 'Ciudad'

Radnja filma događa se na opasnim južnoameričkim ulicama, a The Rock je stručnjak za spašavanje taoca

Foto: breigh.com/ Dwayne Johnson toliko je zaposlen da svoje kečerske dane uistinu može ostaviti daleko iza sebe – tek što je potvrđeno da će glumiti glavnu, naslovnu ulogu u novoj holivudskoj verziji priče o Herkulu ('Hercules' koji režira Brett Ratner prema stripu), sada se pojavila i vijest da će imati i glavnu ulogu u akcijskom trileru 'Ciudad', braće Joea i Anthonyja Russa.

I ovog puta temelj je strip, ali strip koji su stvorili, ali još uvijek ne i službeno objavili sama braća Russo. Oni na priči rade još od 2008. godine, a priča govori o plaćeniku i stručnjaku za oslobađanje talaca (The Rock, naravno), koji u opasnom paragvajskom gradu Ciudad del Esteu, jednom od najkorumpiranijih mjesta na zemlji, spašava otetu kćer brazilskog narko bossa.

Za sada još nema potvrde kad će film biti u kinima, no prije toga, Johnsona ćemo gledati u akciću 'G. I. Joe: Retaliation'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...