Navigation Content

BOX OFFICE

Animirani film 'Lorax' najgledaniji je filmski debi godine

Američke kinoblagajne ukazuju na rođenje novog velikog animiranog hita

Foto: blogs.indiewire.com/ Novi animirani film snimljen prema knjizi Dr. Seussa 'The Lorax' zaradio je čak 70,7 milijuna u američkim i kanadskim kinima preko vikenda, dobivši titulu 'najgledanijeg debija' u 2012. Drugim riječima, nijedan film ove godine nije u prva tri dana prikazivanja prikupio toliko novca.

Riječ je, naravno, o 3D animaciji i priči o maloj naranči (Danny DeVito) koja čuva drveće, zasnovanoj na dječjoj knjizi iz 1971., namijenjenoj širenju ekoloških poruka među mladima. Uspjeh filma oborio je sva očekivanja studija (nije se očekivalo više od 50 milijuna u prvom vikendu), a njegov dio svako leži u činjenici da glasove glavnim likovima daju Zac Efron i Taylor Swift.

Na drugom mjestu box officea je tinejdžerska komedija 'Project X', a na trećem vojnička drama 'Act Of Valor'.

Oscar je pogurao i 'Umjetnika', koji je zaradio dodatnih 3,9 milijuna dolara u SAD-u, ali čini se da je, nagradama unatoč, crno-bijeli nijemi film ipak prevelik zalogaj za masovnu publiku, pa je ovaj film do danas zaradio svega 37,1 milijun dolara.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...