Navigation Content

UZ COLINA FIRTHA

Nicole Kidman u filmu o japanskom ratnom logoru

Nicole Kidman zamijenit će Rachel Weisz kao glavna glumica u novom filmu 'The Railway Man'

Foto: Arhiva/ Weisz je morala odustati od projekta zbog drugih obveza, pa će tako Kidman glumiti suprugu Colina Firtha u drami o sudbini britanskog vojnika zatočenog u japanskom logoru tijekom Drugog svjetskog rata.

'The Railway Man' režira Jonathan Teplitzy ('Better Than Sex'), a priča je zasnovana na stvarnom događaju, sudbini Erica Lomaxa (Firth) kojeg je tijekom borbi na Pacifiku zarobila japanska vojska, mučila i tjerala da radi na ozloglašenoj 'željeznici smrti', izgradnji pruge na teritoriju nekadašnje Burme.

Mladog Lomaxa glumit će Jeremy Irvine ('Put rata'), a snimanje tih ratnih scena zakazano je u Australiji. No prije toga, u Škotskoj će se snimati starija verzija glavnog junaka, kojeg glumi Firth, dok je Kidman njegova supruga Patti.

Zajedno će prikazati psihološke ožiljke koje rat, zatočeništvo i ropstvo ostavljaju na ljude, kao i kasniju pomirbu s jednim od zapovjednika japanske vojske.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...