Navigation Content

'BRILLIANT'

Gerard Butler snima pljačkaški triler s Robertom Luketićem

Hoće li Butler biti briljantan u filmu 'Brilliant', ostaje nam čekati i vidjeti

Foto: Pixsell/ Robert Luketić, australski redatelj hrvatskog porijekla, do sada se proslavio filmovima kao što su '21', 'Gola istina' i 'Killer', a sad će ponovno surađivati s Gerardom Butlerom, koji bi trebao dobiti glavnu ulogu u trileru 'Brilliant'.

Uloga je po prvim pregovorima bila namijenjena još jednom australskom Hrvatu, Ericu Bani, ali sad je Butler uletio na njegovo mjesto, pa će glumiti sitnoga kriminalca koji se udruži sa ženskim lopovom, ne bi li ukrao vrijedne dijamante. U Luketićevoj 'Goloj istini', Butler je glumio s Katherine Heigl, a iako je Cameron Diaz trebala biti Banina partnerica u ovom trileru, ne zna se je li ona još uvijek vezana uz projekt.

Scenarij za 'Brilliant' napisala je Gillian Gorfil, koja se već bavila dijamantima, kao producentica hita 'Krvavi dijamanti'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...