Navigation Content

NEPOŽELJNI KOMIČAR

Sacha Baron Cohen ne smije na dodjelu Oscara

Američka Akademija navodno se uplašila potencijalnog skandala koji bi on mogao napraviti na crvenom tepihu

Foto: screenshot/ Zvijezda 'Brune' i 'Borata' glumi u filmu 'Hugo' Martina Scorsesea, nominiranom za čak 11 Oscara, no unatoč tome, ne smije na 84. dodjelu filmske nagrade jer mu je to zabranio organizator.

Naime, Akademija se zabrinula da bi Cohen mogao prirediti skandal u svom stilu i to već pri dolasku na crveni tepih, jer se pročulo da bi se na dodjeli mogao pojaviti odjeven kao lik iz svog novog filma prije nego se presvuče u smoking i pridruži se ceremoniji 'u civilu'.

Naime, riječ je o glavnom liku iz njegove nove komedije 'Diktator' koji je modeliran prema Sadamu Huseinu i Moameru Gadafiju, iako je u filmu riječ o predsjedniku nepostojeće bliskoistočne zemlje Republike Wadiya.

Organizatori se pravdaju da nisu zabranili njegov dolazak, već jednostavno čekaju da im Cohen otkrije svoje prave planove, ali novinari tvrde da lažu te da su glumcu već blokirali ulaznice, uz obećanje dopuštenja pristupa samo ako da stopostotnu potvrdu da neće napraviti ništa iole šokantno ili, kako neki primjećuju, nešto zabavno i zanimljivo što bi Oscare moglo uzdići iznad ceremonijalne monotonije.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...