Navigation Content

NOVI FANTASY

Guillermo del Toro režira 'Ljepoticu i zvijer'

Proslavljeni redatelj poznatu će priču i režirati i producirati

Foto: Arhiva/
Iako je trenutno zaposleniji nego ikada, a upravo snima svoj novi uradak 'Pacific Rim', sagu o robotima i izvanzemaljcima koja u kina dolazi 2013, Del Toro već ima jasne planove za budućnost, pa se čini da bi sljedeći njegov projekt mogla biti ekranizacija 'Ljepotice i zvijeri'.

O projektu se pričalo još lani, kada se pisalo da će Emma Watson biti 'ljepotica', a Del Toro je trebao biti jedan od producenata. Sada je konačno potvrđeno da će on definitivno producirati, ali i više od toga jer je cijeli film odlučio sam i režirati.

Iako je prva ideja bila izravna adaptacija knjige Robin McKinley, izvorno naslovljene 'Beauty: A Retelling of the Story of the Beauty And the Beast', sada je Andrew Davies (scenarist 'Tri mušketira') unajmljen da originalnu priču promijeni i prilagodi današnjem vremenu i Del Torovoj poetici.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...