Navigation Content

'DRACULA' OPET U KINIMA

Russell Crowe je novi lovac na vampire

Crowe pregovara za jednu od glavnih uloga u novom vampirskom filmu 'Harker', koji producira Leonardo DiCaprio

Foto: Arhiva/ 'Harker' je u osnovi novi 'Dracula' – Warner Bros je odlučio oživjeti staru priču za nove generacije, ali ne kao remake i reboot, već kao nešto što se danas, u retro eri naziva 'reimagine'. 'Harker' je tako jedan od brojnih novih vampirskih projekata koji su trenutno u fazi pripreme (tu je i 'Dracula: Year Zero' kao možda izravna konkurencija), a producira ga Leonardo DiCaprio.

Glavni lik bit će Jonathan Harker (Crowe), koji u ovoj verziji priče nije odvjetnik, već policajac, detektiv koji proganja Draculu, serijskog ubojicu koji je počinio mnoga okrutna ubojstva u Britaniji.

Scenarij su napisali Lee Shipman i Brian McGreevy, a film bi trebao režirati Jaume Collet-Serra, koji radi i na igranoj verziji anime klasika 'Akira'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...