Navigation Content

STIŽE NOVI KRIMIĆ

Brian de Palma i Jason Statham snimaju remake filma 'The Heat'

Riječ je o filmu 'The Heat' iz 1986, a ne o 'Vrućini' Michaela Manna

Foto: collider.com/ Izvorni 'The Heat' bio je kriminalistička drama iz 1986. godine, s Burtom Reynoldsom u glavnoj ulozi, a legendarni redatelj i nova akcijska zvijezda planiraju ovu priču oživjeti za nove generacije.

Statham će glumiti bivšeg ovisnika o kockanju koji pomaže kockarima iznajmljujući svoje usluge, a kada zapadne u nevolje, odbija koristiti pištolj, samo šake i pokoji nož. No kada mu prijatelja gotovo na smrt prebiju mafijaši, on kreće u osvetničku misiju.

Prvi je film snimljen po knjizi Williama Goldmana iz 1985. godine, a on je sam adaptirao i scenarij. Sada, Goldman će ponovno biti autor scenarija te svoju priču prilagoditi i za remake. Njega bi trebao režirati proslavljeni Brian de Palma.

Lani, Statham je već snimio remake filma 'The Mechanic', gdje je preuzeo ulogu Charlesa Bronsona, a sada će postati i 'novi Burt Reylonds'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...