Navigation Content

TRAGEDIJA U AUSTRALIJI

Ekipa Jamesa Camerona poginula na snimanju

Dva najbliža Cameronova suradnika stradala su tijekom snimanja dokumentarnog filma u Australiji

Foto: HBO/ Andrew Wight i Mike DeGruy, australski producent i scenarist te američki snimatelj, poginuli su nakon što se srušio njihov helikopter, svega nekoliko minuta nakon polijetanja. Tragedija se dogodila u Australiji, gdje su radili na novom dokumentarnom filmu.

Obojica su se proslavila surađujući s Jamesom Cameronom. Wight je napisao scenarij za 'Sanctum', koji je producirao Cameron, a bio je i jedan od čelnih ljudi produciranja 'Avatara', kao šef tvrtke Cameron Place, zadužene za 3D. DeGruy je bio stručnjak za podvodnu fotografiju, a dobio je niz nagrada, uključujući i one za rad na 'The Blue Planet'.

Poginuli su radeći na zajedničkom dokumentarcu o Novoj Gvineji, a ožalošćeni James Cameron u izjavi za medije opisao ih je kao obitelj i braću koja su bila istinski istraživači, spremni ići na mjesta na koja ljudska noga još nije kročila.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...