Navigation Content

LUDO, ALI ISTINITO

Glumac Ryan Gosling osobno postao filmski žanr

Volite akciju, komedije, trilere ili drame? Ili jednostavno volite Ryana Goslinga?

Foto: PIXSELL/ Popularnoga glumca novi je servis za gledanje filmova Time Warnera, njihov kablovski kanal Movies on Demand, doslovno imenovao zasebnim žanrom, nakon što su mu dodijelili cijeli jedan kanal koji će prikazivati samo njegove filmove tijekom veljače.

Riječ je o osam naslova ovoga glumca, među kojima je, naravno, i za Oscara nominirana 'Vožnja' ('Drive'), ali i drugi filmovi s Goslingom u glavnoj ulozi, kao što su 'Crazy, Stupid, Love', 'The Ides of March', 'Lars and the Real Girl', 'Fracture', 'The Notebook', 'Murder by Numbers' i 'Remember the Titans'.

Gledatelji do ovih filmova pristupaju tako da izaberu opciju žanrova, a onda među poznatim žanrovima izaberu i jedan novi – Ryana Goslinga.

Sve to nas i ne čudi, ako znamo da je riječ o jednom od trenutno najpopularnijih i najhvaljenijih filmskih lica – Gosling je imao čak dvije nominacije za najboljega glumca na Zlatnim globusima te je nominiran i za Independent Spirit Award za ulogu u 'Vožnji'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...