Navigation Content

PREGOVORI U TIJEKU

Harrison Ford mogao bi glumiti u novom 'Blade Runneru'

Ford bi se mogao vratiti staroj sagi u novom ruhu, ponovo kao Rick Deckard

Foto: Arhiva/ Harrison Ford pregovara s producentima pa ako postignu dogovor, legendarnog ćemo glumca gledati kako reprizira svoju ulogu detektiva i lovca na replikante Ricka Deckarda, u najavljenom nastavku 'Blade Runnera', klasika filmske znanstvene fantastike iz 1982. godine.

Potvrđeno je da će Ridley Scott režirati i nastavak, a upravo je on potvrdio i to da će novi uradak biti više nastavak, nego očekivani remake / reboot. Odluku bi mogla naglasiti i Fordova uloga, koji će sada puno stariji (kao 70-godišnjak) možda ponoviti ulogu koju je godinama 'pljuvao' – naime, desetljećima je izjavljivao da je rad na 'Blade Runneru' bila 'jebena noćna mora' te je otvoreno izražavao nezadovoljstvo konačnom verzijom filma.

U svakom slučaju, ovo je prilično različita vijest od one koju je produkcija objavila u kolovozu 2011, kad su rekli da nema nikakve šanse da Forda gledamo u novom filmu.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...