Navigation Content

JOLIE, PITT I CLOONEY BEZ NAGRADA

Najveće zvijezde ostale bez glavnih nagrada

Najboljim glumcem proglašen je Francuz Jean Dujardin, a glumica Viola Davis za ulogu u filmu 'Tajni život kućanica'

Foto: Reuters/ Na dodjeli nagrada SAG (Screen Actors Guild), najveće holivudske zvijezde ostale su bez nagrada u najvažnijim kategorijama, pa je tako francuski glumac Jean Dujardin slavio u kategoriji najboljeg glumca.

Nagradu za najbolju glumicu dobila je Viola Davis za ulogu u filmu 'Tajni život kućanica'.

Nagradama su se okitili i Kate Winslet, Alec Baldwin, Jessica Lange i Steve Buschemi.

Najviše pažnje na crvenom tepihu dobila je Angelina Jolie koja je za tu prigodu odjenula haljinu britanske dizajnerice Jenny Peckham. Natalie Portman imala je priliku pokazati haljinu iz najnovije kolekcije Gimabattista Vallija, dok je Michelle Williams zasjala u crvenoj haljini Valentino.

Jessica Chastain odlučila se za plavu kreaciju Calvina Kleina, a Glen Close za Zaca Posena. Britanska glumica Emily Blunt zasjala je u zelenoj romantičnoj haljini Oscara de la Rente.

Brad je izjavio da s Angelinom traži projekt u kojem će opet zaigrati zajedno, a George Clooney se našalio da je napokon doživio da se ljudima sviđa bar jedan njegov film, misleći na 'Potomke' Alexandra Paynea.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...