Navigation Content

'THE HAUNTREPRENEUR'

Russell Brand snima horor-komediju o ukletoj kući

Projekt trenutno razvija studio Paramount, a Brand će imati glavnu ulogu iz naslova

Foto: gossip.whyframe.com/
'The Hauntrepreneur' je horor-komedija u kojoj Russell Brand pomaže obitelji pri prilagodbi uvjetima života u novom gradu, kreirajući ukletu kuću ispunjenu raznim zanimljivim likovima.

Scenarij je napisao Scott Rosenberg ('High Fidelity'), a Platinum Dunes, kompanija Michaela Bayja, producira cijeli projekt. Još uvijek se ne zna tko će režirati.

Ovo nije prvi put da je Brand uključen u jedan projekt o duhovima – već neko vrijeme pokušava oživjeti 'Rentaghost', tj. snimiti remake ovog dječjeg TV showa iz osamdesetih, ali kako mu to nije pošlo za rukom, čini se da je od te ideje naposljetku odustao.

U međuvremenu, gledat ćemo ga uz bok Tomu Cruiseu u 'Rock of Ages' te u redateljskom prvijencu proslavljene scenaristice Diablo Cody ('Juno'), čiji naslov još nije poznat. Osim toga, priprema i novu seriju za američki kablovski program FX.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...