Navigation Content

RELIGIJA U KINU

Steven Spielberg režirat će ratnički film o Mojsijevom životu

Iako još ništa nije potpisao, 'insajderi' američke filmske industrije smatraju da je to samo pitanje vremena

Foto: Arhiva/
Pa ako ne bude neočekivanih problema, Steven Spielberg režirat će 'Gods and Kings', novu filmsku epiku koja će se baviti Mojsijem. Warner Bros producirat će biografsku priču temeljenu na tekstovima iz Biblije, a Spielberg bi mogao biti i službeno potvrđen kao redatelj već krajem ovog mjeseca.

'To je priča o Mojsiju u stilu 'Bravehearta', on se spušta niz rijeku, biva usvojen, napušta dom, organizira vojsku i dobiva Deset zapovijedi', ukratko objašnjava neimenovani izvor, dodavši kako će za razliku od prijašnjih filmova s ovom temom, 'Gods and Kings' biti koncipiran kao ratna priča, saga o ratniku.

Scenarij su napisali Stuart Hazeldine ('Paradise Lost') i Michael Green ('Green Lantern'), a snimanje treba početi već u ožujku ili travnju ove godine.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...