Navigation Content

'RED MACHINE'

Billy Bob Thornton u borbi protiv medvjeda

Redatelj petog nastavka 'Slagalice strave' vraća šumski životinjski horor na velika platna

Foto: dealfilter.com/ Nakon aligatora i morskih pasa u kina će se vratiti i strašni medvjedi, a glavni borac protiv ratoborne životinje u novom filmu Davida Hackla, redatelja 'Slagalice strave 5', bit će bivši Angelinin suprug, Billy Bob Thornton.

'Red Machine' već neko vrijeme pokušava krenuti u produkciju, a čini se da će se to konačno dogoditi s glumačkom postavom koju čine Thornton, James Marsden i Thomas Jane. Marsden i Jane glume posvađanu braću koja odlaze na 'pomirbeni izlet' u šumu sa svojim djevojkama. Tamo ih, naravno, proganja i napada grizli. Thornton je lovac i stručnjak za medvjede, koji im pomaže preživjeti.

'U 'Red Machine' želim istražiti uzbuđenje stvarnoga straha', kaže Hackl, objasnivši da je pravi horor uvijek onaj vezan za užas stvarnih situacija, tj. kad publiku uplašiš nečime što bi joj se zbilja moglo dogoditi.
Dobra je vijest i ta da će u filmu 'glumiti' pravi, a ne CGI medvjedi.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...