Navigation Content

AKCIJA ZA KLINCE

Chuck Norris 'Plaćenike 2' pretvara u dječji film

Razočaravajuće vijesti za fanove prvog dijela – nastavak Stalloneovog akcijskog hita nosit će oznaku PG-13

Foto: Sipa press/ Njegovi sklekovi mogu pomaknuti planetu iz orbite, a njegovi zahtjevi mogu pomaknuti Hollywood – naime, nova vijest vezana uz nastavak akcijskog hita 'Plaćenici', u kojem je Sylvester Stallone okupio 'dream team' ikona akcića osamdesetih, kaže da će novi film biti prilagođen publici od trinaest godina, samo zato što je Chuck Norris osobno to tražio!

Norris, prinova u glumačkom timu zajedno s Van Dammeom, svoje sudjelovanje u projektu uvjetovao je time da on bude prilagođen certifikatu PG-13, što znači da neće biti psovanja i eksplicitnog nasilja koje je karakteriziralo prvi dio.

'U 'Plaćenicima 2' bilo je dosta vulgarnosti u scenariju. Zbog toga mnoge mlade osobe ne bi to mogle gledati. Ali ja ne glumim u takvim filmovima. Pa sam im rekao da neću biti dio toga, osim ako ne izbrišu neprimjereni rječnik. Producenti su prihvatili moje uvjete i film će sada biti klasificiran u kategoriji PG-13', kaže Norris.

Producent Sylvester Stallone ovu je informaciju potvrdio, dodavši da ne treba odmah suditi o kvaliteti na temelju toga te da će film biti uistinu 'velik'.

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...